eKirja onnellisuuden tavoittelusta työelämässä

2009-12-15T21:31:07+02:00

Vehmas Assemblyn Sampsa Kiianmaan twiiteistä olen jo montakin kertaa tullut tietoiseksi hänen e-kirjastaan "Työn hyväksikäyttö - onnellisuuden tavoittelijan opas työelämään", mutta vasta hetki sitten paitsi latasin pdf:n, myös luin 44-sivuisen kirjasen läpi. Ja suosittelen muillekin lukemista. Aikaakaan siihen ei tosiaan kovin paljon mene.

Kuva: @ Amazon.com; linkki ohessa

Pistän linkin myös eräälle nuorelle miehelle, joka tänä syksynä luopui pääsykokeissa hankkimastaan amk-opiskelupaikasta, koska ei parin viikon jälkeen kokenutkaan alaa omakseen - eikä taaskaan tiedä, mitä haluaisi isona tehdä. Kiianmaan e-kirjan lisäksi hän saa luettavakseen lähes 600-sivuisen Laurence G. Boldtin paperikirjan vuodelta 1993 "Zen and the Art of Making a Living".

Pitäisi varmaan itsekin käydä Boldtinkin kirja uudelleen läpi nyt, kun olen vuodenvaihteessa aloittamassa uudelleen työnteon oman yrityksen kautta ja nimissä oltuani lähes 10 vuotta toisen työnantajan palveluksessa.

Kommentit