Päivä sosiaalisen median IRL-tapahtumissa

2009-12-09T18:47:36+02:00

Päivän aikana tuli käydyksi kahdessakin sosiaalisen median irl (siis "in real life") -tapahtumassa (vs. nettimaailman, mm. sosiaalisen median, url-maailma).

Aamupäivällä oli ohjelmassa Winnovation-verkoston Taloussanomat-seminaari "Social Media in Business - Next Revolution". Joka oli ensin kasvanut ulos noiden seminaarien vakipaikasta eli Sanomatalon auditoriosta ja sen jälkeen myös Kinopalatsin 500 ilmoittautujen katto tuli vastaan. Businessväkeä näyttää todella kiinnostavan, mitä sosiaalisesta mediasta voisi saada irti. Etenkin kun ilmaisessa seminaarissa mm. Nokian CIO:n luvataan kertovan Nokian some-kokemuksista bisneksen edistäjänä. - Käykääpä  tilaisuutta varten perustetussa LinkedInin ryhmässä kommentoimassa, kyselemässä ja kertomassa omia näkemyksiänne.

Iltapäivällä kävin "Sosiaalisen ja perinteisen median rajalla" -tutkimusraportin julkistamistilaisuudessa Unioninkatu 35:ssä. Itse en "rapoillut" kummastakaan tilaisuudesta sen koommin Qaikuun kuin Twitteriinkään, vaikka N900 olikin kummankin aikana käsissä tämän tästä. Ja vaikka jo aamulla kerroin edessä olevan irl-so.me-päivän...

Kommentit