Seminaarin videojako nettiin?

2009-12-13T19:10:17+02:00

Olen syyskauden aikana seurannut Qaikun seminaarikannu-kanavalla monia mielenkiintoisia seminaariraportteja, joissa seminaariyleisö on tapahtumapaikalta referoinut esityksiä kännykällä tai läppärillä.

Parhaimmillaan reaaliaikainen Qaiku-seminaariraportti on heijastettu seminaaripaikalla seinälle paikalla olevan seminaariyleisön - ja tietenkin myös puhujien - nähtäväksi ja tarpeen tai mielenkiinnon/halun mukaan seminaaripaikalla kommentoitavaksi. Näin mm. Open 2009 -seminaarissa.

Qaiku-aktiivit - erityisesti @Ile - ovat myös kehittäneet ja pilotoineet seminaarien "somettamista" (some: social media) niin merkittävästi, että nyt aletaan jo miettiä kertyneiden parhaiden käytäntöjen keräämistä yhteen paikkaan kaikkien hyödynnettäväksi.

Kommentit