Innovaatiojuna ajoi etusivuille

2010-01-22T18:08:33+02:00

Reilu pari viikko sitten olin lähinnä vain odottavalla kannalla "innovaatiojunan" suhteen. Ehkä hieman skeptinenkin, voin tunnustaa, vaikka olin ihan pienesti järjestelyissäkin mukana eli ensin ehdottelemassa NFC Clusteria tai ylipäätään nfc-aktiviteetteja Oulun pään tutustumiskohteeksi ja sitten junailemassa tutustumista oikeasti tapahtuvaksi.

Ja vaikka junassa sitten menomatkalla hieman tuo nfc-"nakki" haittasikin junan kaiken kaikkiaan suorastaan hektiseen ideointiin ja muuhun keskusteluun osallistumistani, niin ehdin silti vaikuttua sen käynnistymisestä ja intensiivisyydestä sekä sen kestosta aina Ouluun asti.

Uskallan uskoa, että innovaatiojuna opetti yhtä sun toista avoimuudesta, itseorganisoitumisesta, tiimityöstä, ryhmäideoinnista jne.yms. kaikille etenkin junassa mukanaolleille ja myös so.me-kanavilla virtuaalisesti samaa matkaa tehneille.

Omaa yhteenvetoani en ole minnekään tehnyt enkä tee tähänkään. Niitä löytyy Qaikun #innovaatiojuna -kanavalle linkattuina blogauksina, videoina, kuvina jne. vaikka kuinka paljon ja lisääkin vielä varmasti tulee.

Kanavalle on linkattu myös pari etusivun innovaatiojuna-juttua. Noin 100.000-levikkisessä Oulu-lehdessä aihe oli pääuutisena jo pari päivää tapahtuman jälkeen. Ja it-ammattilaisten uutis- ja ajankohtaislehti Tivissä eli Tietoviikossa tänään niin paperilla kuin verkossakin.

Kommentit