Lähtökuopissa...

2010-01-04T23:32:53+02:00

Vuodenvaihteen jälkeen kännykkäliittymän 050-5002796 kerryttämät laskut tulevat sitten Infocrea Oy:n osoitteeseen. Eli työsuhde Taloussanomat Oy:n kanssa katkesi silloin lopullisesti. Sitä olikin kestänyt aprillipäivästä 2004 alkaen.

Tai oikeastaan jo maaliskuusta 2000 alkaen, jolloin aloitin silloin vielä Helsinki Median eli nykyisen Sanoma Magazines Finland Oy:n julkaiseman ITviikko-lehden toimittajana. Huhtikuussa 2004 ITviikko siirtyi Taloussanomat Oy:hyn ja siitä tuli eräänlainen Taloussanomien it-liite. Samaan aikaan myös Digitoday.fi siirtyi osaksi Taloussanomia.

Taloussanomisssa tuli koetuksi mm. paperilehden/lehtien muuttuminen puhtaasti nettilehdiksi vuodenvaihteessa 2007/2008. Pelkästään nettilehtijuttuja ehdin Itviikko.fi -lähtöisesti naputella kaiken kaikkiaan monta tuhatta - niiden vain paperilla ilmestyneiden lisäksi.

Mutta aikansa kutakin, sanoi pässi kun päätä leikattiin. Kymmenen vuotta pöytälaatikossa pyörineen yritykseni Infocrea Oy:n kautta on nyt sitten tarkoitus jatkaa ict-viritteisten sisältöpalvelujen ideoinnin ja tuottamisen ihmeellisessä maailmassa.  Syksyn aikana jo ehdin mm. vaihtaa pc:n sellaiseksi, että vääntö riittää vaikka videoeditointiiin. Ja kännykänkin kotimaisen mobiilijätin tuoreimpaan lippulaivaan. Olen myös aloittanut osa-aikaisen opiskelun monimediatuottajaksi.

Ensin käydään kuitenkin innovaatiojunalla Oulussa.

Kommentit