Logo ex tempore

2010-01-09T19:59:05+02:00

Sattui eilisiltana netistä silmään Helene "Digityttö" Auramon kolumni Tivissä, jossa hän kysyy "Onko LinkedInisi kunnossa" ja myös kehottaa tarkistamaan, "onko yrityksesi LinkedInissä".

Joten tulipa sitten tällä hetkellä koirattoman miehen Infocrea Oy lisätyksi samoin tein LinkedInin yritysjoukkoon. Ja kun yrityskuvaus kertoi, että 75-prosenttista kuvausta voisi täydentää logolla, niin syntyi päätös saada aikaan Infocrea-logo.

Ja kun tiedän tietotekniikka-di-poikani olevan kätevä paitsi tekemään, myös asentamaan ja käyttämään isompien softien lisäksi vaikkapa kuvankäsittelyohjelmia, heitin hänelle sähköpostilla pikaidean/ehdotuksen tehdä Infocrea Oy:lle tekstilogo: firman nimestä jollain yleisellä fontilla siten, että pienen alkukirjain i:n piste on vaikkapa punainen. Ajattelin, että siitä voisi sitten kehitellä vaikka jotain animaatioita tms. Ja sitten menin nukkumaan.

Aamulla pojalta oli tullut logoehdotus, jossa i:n pisteen lisäksi myös crea on punaisella. Fontti taitaa olla jotain Timesiä:

Aika kiva noin ex tempore syntyneeksi, eikö:-).

Kommentit