Liikuntapolitiikan seurantaa piippuhyllyltä

2013-11-15T20:19:26+02:00

Striimaajakollega vastasi oman esteensä takia hänelle tulleeseen striimauskyselyyn meikäläisen kontaktitiedoilla. Kun striimausta minulta sen takia kysyttiin, niin aika pian striimauksesta myös sovittiin. Ja tulin sitten striimanneeksi Vierumäellä Opiskelijoiden Liikuntaliiton liittokokouksen 14.-15.11. 2013.

Oli ihan mielenkiintoinen kokemus, vaikka kaikkein mielenkiintoisimmat osuudet - ainakin #OLLliko-twiiteistä päätellen - liittokokouksesta jäivätkin näkemättä ja kokematta. Nimittäin striimasin vain liittokokouksen ns. virallisen osuuden, jota sitäkin tosin riitti torstaina 14.11. aamuyhdeksästä iltapäiväkolmeen (lounastauko välissä) ja perjantaina 15.11. aamun 8:30:sta lähtien neljä tuntia.

Kaikki striimit löytyvät tallenteina linkin http://bit.ly/OLL2013 takaa. Ja tästä alta Olympiakomitean puheenjohtajan Risto Niemisen innostava liittokokouspuhe: 

Puhe elähdytti niin entisenä urheilijana kuin liitto- kuin seuratyötäkin judon parissa (myös opiskeluaikoina) tehneenä. Mutta piristävää oli seurata liikuntajärjestönuorien liikuntapolitikointiakin, sekä ihan asia- että myös asianvierimielessä:-).

Tuoretta ajattelua opiskelijaliikunnan järjestöaktiiveilta muuten striimata liittokokous. Ja katsojiakin striimillä oli koko ajan; jotkut tuskin malttoivat odottaa yön yli toisen liittokokouspäivän striimiä (leike "virallisesta" liittokokouslehdestä Olkkipukista (-:


Liittokokousten lisäksi kannattaa muuten miettiä muidenkin tapahtumien striimauksia. Esimerkiksi asiakas- ja muiden seminaarien striimaus vapauttaa ajasta ja paikasta ne kohderyhmäläiset, joille tilaisuuden ajankohta tai paikka ei sovi. Ja antaa myös seminaarin sanomalle ns. pitkän hännän.

Kommentit