Pari mielenkiintoista striimiä

2013-11-03T16:44:40+02:00

Alkavalla viikolla 45 on ohjelmassa kaksi ainakin itselleni normaalia mielenkiintoisempaa ja jännittävämpää "pro bono" -livestriimausta.

Tiistai-iltapäivällä 5.11. olen luvannut striimata Aalto-yliopiston Startup Saunassa pidettävän Quantified Self & Biohacking Finlandin Main Eventin. Pelkästään quantified self ja biohakkerointi itsessään ja tiistaisen tapahtuman puheenvuorojen aiheet ovat toki mielenkiintoisia, mutta striimausmielessä aimo annoksen lisämielenkiintoa tuo striimaus mobiiliverkon kautta. Eikä minkä tahansa 3G/4G-verkon vaan ihan yksityisen Startup Saunan (tai ehkä Aalto-yliopiston) mobiiliverkon kautta.

Perjantaina kävin Startup Saunalla testaamassa, onnistuuko striimi. Saunan "space emperor" Antti Niini kertoo koestriimillä lyhyen version saunan omasta mobiiliverkosta:

Heti keskiviikkoaamuna 6.11. klo 9 alkaa Eteläranta 10:stä toinen mielenkiintoinen striimikokeilu eli Helsingin tietojenkäsittely-yhdistys Hetky ry:n Hetkyjassa.fi -nettijulkaisuun ehdottamani (olen Hetkyn johtokunnan jäsen) uuden Hetkyajassa.NYT -juttusarjan pilottijuttu.

Hetkyajassa.NYT:1 -jutussa tietotekniikkatoimialasta Teknologiateollisuus ry:ssä vastaava johtaja Jukka Viitasaari kertoo Hetkyn puheenjohtaja Katrina Harjuhahto-Madetojalle, mitä toimialalle kuuluu NYT. Ja samalla livestriimin kautta kaikille muillekin lähetystä seuraaville. Hän myös vastaa niin Katrinan kasvokkain kuin myös nettiyleisön Twitterissä hashtagilla #hetkyjassa lähettämiin kysymyksiin.

Kommentit