Jos qr-koodi- ja livestriimitietoisuus on lisääntynyt...

2013-12-09T22:21:30+02:00

... niin pian pitäisi edullisista hd-tasoisista livestriimipalveluista kiinnostuneita maileja, puheluita, tekstiviestejä ja/tai someyhteydenottoja alkaa tulla.

On nimittäin Twitterin profiilikuva pistetty itsenäisyyspäiväviikonvaihteen aikana uusiksi.

Innostuin (taas kerran) leikkimään ilmaisilla qr-koodigeneraattoreilla luettuani tämän Hanna Takalan blogauksen Digitalist Network:issa. Piti sitten Twitterissä oikein kiitelläkin:-)

Vähän jäi omakuva tuolla qr-koodin keskellä turhan pieneksi. Eikä vielä ole sen koommin Google+:ssa kuin muuallakaan "sorsastus" tuottanut selvää saati helppoa keinoa kuvan/logon kasvattamiseen lähelle maksimiaan eli lukemani mukaan 30% koodikuvan pinta-alasta.

Printtasin muuten vastaavan koodikuvan, omakuvan asemesta kuitenkin firman nimilogo, A4-koossa. Ajattelin huomenna matkalla stiimaukseen poiketa vaikka Tunnin kuvassa katsomassa josko sen saisi laminoiduksi. Jos, niin pistän sen näkyville striimauspaikassa ja sitten siinä striimaillessani katselen, miten läsnäjengin älykännykät kääntyvät kohti koodia.

Mitä luulet, kääntyvätkö kännykät? Itse olen vähän epäileväinen, huomaanko yhtään. Enempi sarkasmia oli tuo blogauksen aloituskin:-) (Kerron kyllä täällä, huomasinko yhtään mitään, jos vain muistan.)


Edit 10.12.2013 22:56: En ennen päivän striimiä sitten ehtinytkään laminoittaa A4-qr-koodia, joten ei ole mitään kerrottavaa. Seuraava yritys samassa paikassa eli VM:n Mariankatu 9:n "Pajassa" ensi perjantaina, kun tuuraan pro bono lomamatkalla olevaa Bisnestreffien striimaajaa Kurt "Kurre" "PersonalEU" Linderoosia.

Kommentit