Kiinnostaisiko Drive-in #Live

2019-09-22T22:23:59+03:00

Kiinnostaako Drive-in #Live ideana? Osallistujana eli esiintyjänä ja/tai tila- tms. -kumppanina?

Drive-in #Live -idean sain hetki sitten “Suomen positiivisimman valokuvaajan” Nelli Kivisen “henkilökuvauspäivä”-postauksesta:-).

Linkatun ensimmäisen “Drive-in #Live” -striimisivun päivämäärää ei itse asiassa ole vielä päätetty; homma tuskin kuitenkaan ehtii toteutua tuohon rahi:stettuun päivään mennessä:-)

Ajatus on, että #Striimivaari® virittää parin kameran, screeninkaappauksen, mikrofonin tai parin sekä mikserin ja ja enkooderin kuvaus/striimaussetin mahdollisen tilakumppanin sopivaan neukkariin. Ja puolen tunnin välein neukkariin tulee uusi pitchin testaaja tai valmiimman esityksen esittäjä ja on halutessaan saman tien livenä globaalissa internetissä.

Tilakumppani tietenkin saa oman puolituntisensa ilmaiseksi ja muutakin näkyvyyttä striimisivulla. (Ja toki myös am. backup-materiaali käyttöönsä.) - Tilakumppani(t) on(/ovat) haussa, koska #Striimivaari®n parveke ei oikeasti taivu studioksi:-)

Perusesiintyjä puolestaan saa esimerkiksi 75 € (alv 0) hinnalla (hinnoittelu on tässä vaiheessa vielä varsin rahi-vaiheessa) halutessaan striiminsä (perussiistittynä) jäämään kyseisen “Drive-in #Liven #n -sivulle sekä striimimikserin SD-kortille otetut oman esityksensä backup-tiedostot vapaasti käyttöönsä.

Jos alkoi kiinnostaa, niin ota yhteyttä:-)

Kommentit