Striimiwebinaari?

2019-10-10T15:13:07+03:00

Kun #Drive-in #striimi ei “viraalimarkkinoinnissa” ottanut tulta, niin päätettiin pocata sitten “webinaaristriimiä”:-)

Viikko 41 (7.-11.10.) #Striimivaari®lla meni nuhaflunssassa yskien ja niistellen, mutta kuitenkin torstaina 10.10.2019 iltapäivällä “valmiina” olivat “kalvot” ja “webinaari”sivu.

Ja vaikka nuhaflunssa ei täysin voitettu kanta vielä ollutkaan, niin maanantaina 14.10. tuli sopiva hetki ja löytyi intoa virittää striimisetti valmiiksi ja vetää “show”(-:

Se oli livenä klo 18:n maissa ja löytyy myös webinaarisivulta (yllä) edelleen tallenteena.

Demo/”poc” osoitti itselleni, että parilla sopivasti sijoitetulla kameralla, mikserillä, “splitterillä ja skaalerilla”, mikrofoneilla ja enkooderilla seminaarilta vaikuttava webinaari onnistuu tarvittaessa hyvinkin pienessä tilassa (tietäisittepä vain demossa käytetyn tilan:-) ja esittäjän/esittäjien kuva ja tietenkin esitysmateriaali saadaan hd-videona. Ja internetissä oleva yleisö voi esittää kysymyksiä ja kommentteja ja niihin voi vastata. Kuten “tavallisessakin” webinaarissa. Tilaisuus vain vaikuttaa tosiaan “oikeammalta” - paitsi tietenkin tuo oma demo, jossa sekä “esiinnyin” että puikotin tekniikkaa.

Tässä nuhaflunssapäissään aloitetussa poccailussa meni kuitenkin pieleen kieli poskessa vedetty sen suurin piirtein tosiaikainen someenvienti LinkedIn-postauksina 1, 2 ja ennenkaikkea 3.

Ajatus kun oli että saisin “viraalikampanjalla” edes muutaman kiinnostumaan referenssiehdokkuudesta eli toteuttamaan oman oikean webinaarinsa webinaaristriiminä… no, ilmaiseksi.

Eihän noilla LI-postauksilla mitenkään juhlallisia katsomiskertoja toki ollut, mutta yhtään ilmaisesta kokeilusta kiinnostunutta ei ainakaan ensimmäisen “kampanjan”viikon aikana ole ilmaantunut.

Eli tarjous ilmaisesta webinaaristriimistä referenssikäyttöoikeudella on edelleen voimassa pääkaupunkiseudulla toteutettuna molemmille osapuolille sopivana aikana. - Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä.

(Mitenkään varmaa ei #muuten ole, että #Striimivaari®/Infocrea Oy webinaaristriimin todella tuotteistaa eli mm. hinnoittelee, vaikka tuo mahdollinen oikea kokeilu teknisesti toki onnistuukin mainiosti.)

(Ja muistuipa mieleen sellainenkin juttu, että jo vuosia sitten Infocrea Oy toteutti erään ison teknologiaohjelman loppuseminaarin periaatteessa striimiwebinaarina: esitykset pidettiin vain noin kymmenelle läsnäolijalle, pääasiallinen yleisö seurasi striimiä. Se pieni läsnäyleisö teki puhujien esiintymisen oikeammaksi. Mutta tuli tilavuokran ja tarjoilujen kannalta kovasti halvemmaksi. - Tämä siis vinkkinä.)

Kommentit