StriimiPiiri pieni pyörii

2021-02-01T19:35:25+02:00

…#Striimivaari® siellä hyörii - tätä kirjoittaessaan vielä yksin:-). StriimiPiiri on juuri perustettu Telegram-ryhmä. Kutsulinkki ryhmään löytyy blogauksen lopusta.

StriimiPiiri-at-Telegram

StriimiPiirissä voi mm. kysyä striimausaiheisia kysymyksiä ja ehkä jopa saada niihin vastauksia. Tai ihan vain keskustella striimausaiheista. Toistaiseksi ainoa vastaaja (ja myös kysyjä:-) on “Piirin” perustaja eli Jarmo #Striimivaari® Lahti.

Hän (siis blogaaja, minä:-) on aloittanut striimauspalvelut noin 10 vuotta sitten. Striimattuja tilaisuuksia on sinä aikana kertynyt it-alalla toimivan pariskunnan vihkimistilaisuudesta kosken rannalla keskellä metsäää Säätytalolla pidettyyn ministeriön seminaariin.

Kaikista niistä tilaisuuksista, asiakkuuksista ja tilaisuuksien pitopaikoista on kertynyt kokemusta ja näkemystä… aika paljon. Että mitä kaikkea kannattaa tai jopa pitää ottaa huomioon suunniteltaessa tilaisuuden striimausta. Ennen tilaisuutta, sen aikana ja tilaisuuden jälkeen.

Striimauspalveluja tarjoavia yrityksiä ja yrittäjiä Suomessa alkaa olla jo valittavaksi asti, vaikka kootusti niitä onkin vaikea löytää. Vuosia sitten Toni Nummelan primusmotoroimaan striimaus.fi-nettipalveluun niitä ehdittin listata runsas kolmisenkymmentä. Saitin sammuttua olen itse jatkanut listaa, jolta löytyy jo yli 60 firmaa 19 paikkakunnalta.

Striimaajia voi löytää myös Facebook-ryhmän “Striimaus” kautta. Ryhmä on saman SomeTime-tapahtuman tiimoilta kertyneen ydinporukan perustama, jota oli mukana myös jo mainitun striimaus.fi:n sivuilla. - Toivottavasti saan ko. jengiä mukaan myös StriimiPiiriin.

Ja tässä se luvauttu kutsulinkki: https://t.me/joinchat/HqL156hUQC3BsZ6Z

Kommentit