Historiasi havinoita?

2021-04-07T19:43:49+03:00

Löytyykö historiasi havinoita Infocrea Oy:n striimikanavilta “Infocrea-fi” (323 tapahtumaa) tai “ITstriimIT” (160 tapahtumaa)? Voi olla aika ottaa historiat talteen - jos niitä siis haluaa tallennella…

Nimittäin #Striimivaari® on vähitellen pistämässä ns. hanskoja naulaan eli aloittelemassa siirtymistä kohti oikeita eläkepäiviä. Siksi myös ym. striimi- ja tallennekanavat ovat poistumassa vuoden 2021 loppuun mennessä.

Infocrea Oy:n Jarmo Lahti, vuoden 2018 lokakuusta lähtien tosiaan Striimivaari®, on entisenä IT-journalistina monen montaa tilaisuutta striimatessaan pongannut niin uutis- kuin monenlaisen muunkin (lehti)jutun ideoita, ihan ns. selkärangasta:-).

No, uutisaiheita ei tallenteista enää ehkä kannata etsiä. Mutta jospa historian - vaikkapa vain henkilökohtaisen historian - havinoita?

Jos jonkun tapahtuman joku klippi henkilökohtaisen muiston takia tuntuisi omiin arkistoihin tallentamisen arvoiselta, niin ota yhteyttä viimeistään ennen vuoden 2021 lokakuun loppua, ja katsotaan miten asia järjestyisi…

Kommentit