Infocrea Oy is dead - long live Jarmo Lahti

2021-11-22T20:04:39+02:00

Infocrea Oy on 19.10.2021 lähtien ollut pois päiviltä. Pikku hiljaa tätä sivustoa onkin ruvettu muokkaamaan sellaiseksi, että osoiterivillä voisi olla jarmolahti.fi. (Ei siis vielä. (Enkä varmaan muista poistaa tuota, sitten kun voi olla…))

Edellisen kerran infocrea.fi:tä ja toivottavasti aika pian siis jarmolahti.fi:tä on isommin rukattu vuonna 2018. Koodaripoikani Pyry-Samuli a.k.a Pyppe jopa mainitsi asiasta blogissaan.

Sittemmin “Pyppe” on kuitenkin kertonut pähkäilevänsä oman sivustonsa “arkkitehtuurin” vaihtoa (ties vaikka olisi jo vaihtanutkin), että saapa nähdä kuinka kauan tälle omalle alustalleni saa it-tukea:-)… Kannattaa #muuten käydä lukemassa Pypen blogia, jos haluaa nauraa:-).

Tämän blogauksen muuten tein lähinnä nähdäkseni, päivittyykö blogi. Kun ainakin jotkut jutut eivät näytä päivittyvän interwebiin saakka…

Kommentit