Logokin henkilökohtaistuu

2021-11-24T21:11:25+02:00

Pari päivää sitten päivittymistestiblogauksessa tulin paljastaneeksi suunnitelman firmaosoitteen/domainin muuttumisesta henkilökohtaiseksi, infocrea.fi -> jarmolahti.fi. Ja vaikka firmalogo onkin jo muuttunut aika tarpeettomaksi (eipä se raskaassa käytössä ole koskaan ollut, vain www-sivulla ja nimikorteissa), niin tulipa mieleen runsaat viisi vuotta sitten synnytetyn logon muokkaaminen pers.kohtaiseen käyttöön.

Noh, pistin Facebook-viestin eilen klo 16:12 infocreafi-logon lopulliselle tekijälle Antti Lindströmille:

“Moi. Olen jo de jure kuopannut Infocrea Oy:n ja muuttamassa saittia infocrea.fi:stä jarmolahti.fi:ksi ja tuli mieleen, kun olet sivulla näkyvän tekstilogon tehnyt, että jos sinulla on vielä Adobe Illustrator hyppysissä, niin millaisella lahjonnalla muokkaisit infocrea-logo.ai:n vastaavalla idealla jarmolahti-logo.ai:ksi?:-)”

Ja tänään klo 15:25 Antti pdf-tiedostoliitteen kera:

“Siinä on painolaatuinen PDF vektoreina, muokattavissa. Jos haluat itse kokeilla muokkailua ja testailua, niin InkScape-niminen ilmaisohjelma on hyvä vektoreiden kanssa työskentelyyn.”

Koko kellonaikojen välistä aikaa Antti ei tietenkään käyttänyt logotuunailuun, joka “oli tämmöinen pikainen “sormiharjoitus”, ihan hauska taukojumppa:-)”

Logodetaljichattailun ohessa tuli Antin kanssa muistelluksi niin Qaiku-“qeetkua” Korjaamolla 20.7.2009 kuin myös legendaarista Helsinki-Oulu-Helsinki Innovaatiojunaa tammikuussa 2010. Linkitetyt videot siis Antin Youtube-kanavalta.

Ja se uusi jarmolahtifi-logo (Flickr.comissa):

jarmolahti.fi -logo

Kommentit