Protoiluvaiheessa

2021-11-27T18:20:04+02:00

Onhan siitä näköjään sentään jo kolme päivää, kun kerroin täällä, että “logokin henkilökohtaistuu”. Kun siis vain pari päivää aikaisemmin olin tullut kertoneeksi domainin henkilökohtaistumisesta. Ja nyt “Pyppe” on ehtinyt protoilla sen pers.kohtaisen saitin sisällöntuotantozydeemiä.

jarmolahti.fi tekee tuloaan

(Ruutukaappauskuvaan yllä tuo Flickr-upotus vähän ylimääräistä metakamaa.)

Protoilun avainkomponentteja, jos nyt yhtään Pyppeä oikein ymmärsin, ovat ainakin Vercel ja Next.js. Kun yritin utsia, miten ne vertautuvat nykyisen infocrea.fi:n tuotantokaluihin, hän vastasi: “En osaa selittää :)”. Joten enpä yritä minäkään:-)

Nykyisten työkalujen käyttöä(ni) Pyppe kuvasi blogauksessaan muutama vuosi sitten. Siitä ymmärrän, mitä teen, koska olen tehnyt sitä kuitenkin jo monta vuotta:-).

Toivottavasti pääsen lähiaikoina taas “vierailemaan” Pypen blogiin:-)

Kommentit